Onderhoud en verduurzaming Dennenlaan 26 - 34b

Over dit project

Het gebouw met tien beneden- en bovenwoningen aan de Dennenlaan 26 t/m 34 is 68 jaar oud en aan een opknapbeurt toe. Met een reeks van maatregelen maken wij de woningen energiezuinig en comfortabeler.  Aannemer Van Bekkum voert de werkzaamheden uit.

Buitenzijde: opknappen en verduurzamen

De daken en de gevels van het gebouw isoleren we. Er komen nieuwe ramen die we voorzien van isolatieglas. Ook pakken we de gevels en de balkons aan. We schilderen en herstellen het metsel- en voegwerk en het betonrot. De achter- en zijpaden vervangen we; bij het achterpad komt verlichting.

In de woning: maatwerk

In de woningen voeren we niet overal dezelfde werkzaamheden uit. Waar nodig vervangen we de CV-ketel, de elektra groepenkast, de keuken en/of de badkamer. 

Voorbereiding met bewoners

Patrimonium startte in 2017 met de voorbereiding van het onderhoud aan de woningen. Er werd onderzoek gedaan naar de staat van de woningen en bewoners konden wensen doorgeven. Het leverde een plan op waarmee alle bewoners instemden.

Verbeterd energielabel

Het energielabel van de woningen gaat van D naar A. Dat betekent dat de energielasten van bewoners omlaag kunnen. Met de energiebesparende maatregelen en de opknapbeurt is het straks in deze woningen weer een lange tijd prettig, behaaglijk en veilig wonen. 
 

In het kort

Plaats: Veenendaal
Wijk: De Gezonken Hoek
Adres: Dennenlaan 26 t/m 34b
Type woning + aantal: 10 boven- en benedenwoningen
Soort project: Onderhoud en verduurzaming
Status: In uitvoering
Planning: maart 2021 klaar
Gem. investering per woning: € 55.000

Contactpersonen

Gebiedsregisseur
Esther Goudberg
0318 – 55 79 54 (ma-vr, 9.00–17.00)
e.goudbergpatrimoniumnl

Projectleider
Edmond v/s Mathon

Veelgestelde vragen

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden