Zonnepanelen

Energie besparen én lagere woonlasten

In oktober 2019 is de Zoncorporatie, in opdracht van Patrimonium, gestart met het verduurzamen van huurwoningen door ze te voorzien van zonnepanelen. In totaal willen we 800 eengezins- en meergezinswoningen op deze manier duurzamer maken.

We hebben voor onze huurders een aantrekkelijk aanbod. Patrimonium betaalt de plaatsing en het onderhoud van de panelen. De huurder betaalt maandelijks een kleine bijdrage per paneel voor het gebruik daarvan, maar verdient dat ruimschoots terug door een dalende energierekening.

Veel huurwoningen komen voor plaatsing van PV-panelen in aanmerking, maar niet allemaal. Bij oudere woningen kan de dakconstructie bijvoorbeeld niet sterk genoeg zijn om de panelen te dragen. En een dakkapel neemt soms zó veel dakoppervlak in beslag, dat er onvoldoende ruimte overblijft voor de panelen. Maar in heel veel gevallen kan het wel en dan is het in alle opzichten de moeite waard!

De komende maanden blijft de Zoncorporatie huurders van Patrimonium benaderen met de vraag of zij ook willen gaan profiteren van zonne-energie. Heeft u zelf interesse: neem dan contact op met de Zoncorporatie: telefoon 088-3110333, e-mail: infodezoncorporatienl. Of kijk op de website: patrimonium.dezoncorporatie.nl.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden