Controle buitenkant woningen 2019

Controle buitenkant woningen in 2019

Om de staat van onderhoud van onze woningen goed te houden controleren wij deze regelmatig. In 2019 laten wij een technische inventarisatie maken van de buitenzijde van de woningen. Wij laten onder meer beoordelen in welke staat het houtwerk, de dakbedekkingen en de goten zijn.

Opdracht aan Atriënsis
De technische inventarisatie wordt in opdracht van Patrimonium woonservice uitgevoerd door Atriënsis B.V. uit Zwolle. U kunt daarvoor een medewerker van Atriënsis in uw wijk zien rondlopen. Deze medewerker bekijkt de buitenkant van alle woningen en fotografeert deze soms ook. In ieder geval bekijkt hij de voorzijde en waar mogelijk ook de achterzijde. 

Wanneer u in een flatgebouw woont, kan de medewerker bij u aanbellen om bijvoorbeeld even naar uw balkon te kijken. Dit gebeurt maar bij enkele adressen per flatgebouw. U bent niet verplicht om aan dit onderzoek mee te werken. Wij stellen uw medewerking uiteraard wel zeer op prijs.

Wie doen de technische inventarisatie?
De heren Van Setten en Slijkhuis, beide inspecteur van Atriënsis, voeren de technische inventarisatie uit. Zij kunnen op uw verzoek altijd een legitimatiebewijs laten zien, samen met een brief van Patrimonium. 

Vragen?
Voor vragen kunt u bellen met Atriënsis B.V. via telefoonnummer (040)7501518. 
Ook kunt u contact opnemen met de medewerkers van ons Klant Contact Centrum via telefoonnummer (0318) 55 79 11 of per e-mail via info@patrimonium.nl. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 16.30 uur. Op vrijdag van 08.00 tot 12.00 uur.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden