Zorg en ouderen

Een belangrijke doelstelling van Patrimonium is huisvesting te bieden aan alle mensen die dat niet zelfstandig kunnen. Daarbij gaat het om aangepaste eengezinswoningen maar ook om woningen voor ouderen, aanleunappartementen en zorgwoningen. 

Onze woningen voor ouderen zijn bestemd voor mensen van 55 jaar en ouder. Meestal is er een complexbeheerder aanwezig. Vaak is er een actieve bewonerscommissie die in de recreatiezaal leuke activiteiten voor bewoners organiseert.

Een aanleunappartement staat naast een zorgcentrum. Je woont er zelfstandig maar je kunt ook van de faciliteiten van het zorgcentrum gebruik maken. Bovendien is alle zorg binnen handbereik en op afroep beschikbaar. In onze infowijzer aanleunappartement staat alle informatie hierover.

In een zorgwoning wonen de bewoners zelfstandig of in een groep en is permanent zorg en begeleiding aanwezig. De zorginstellingen regelen de toewijzing voor deze woningen.

Bij de ontwikkeling van woningen voor ouderen, aanleunappartementen en zorgwoningen werken we altijd nauw samen met zorginstellingen en met de gemeente. 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden