Huurdersvereniging

De Huurdersvereniging Patrimonium behartigt de belangen van alle huurders. De vereniging komt onder andere op voor goede en betaalbare woningen en een veilige, aantrekkelijke woonomgeving. Als spreekbuis van de huurders voert de vereniging regelmatig overleg met Patrimonium. Omdat de huurdersvereniging een onafhankelijke organisatie is, kan zij invloed uitoefenen op het beleid van de corporatie. 

Iedere huurder kan lid worden van de huurdersvereniging. Hoe meer huurders lid zijn, hoe beter de vereniging kan opkomen voor de belangen van de huurders. Het lidmaatschap kost slechts € 0,50 per maand.

Het bestuur bestaat uit de volgende leden:                          

De heer J. van Beek
Voorzitter
voorzitterhvpvinfo 

De heer H. Nagel
Vice voorzitter
vicevoorzitter@hvpv.info

Mevrouw T. Stoltz
Secretaris
secretarishvpvinfo

De heer B. van Geerenstein
Penningmeester
penningmeesterhvpvinfo 

Energie besparen? Vraag advies aan de energiecoach!

De huurdersvereniging Patrimonium heeft in samenwerking met Patrimonium woonservice twaalf energiecoaches laten opleiden door het Woonbond Kennis- en Adviescentrum.
Met deze energiecoaches gaat de huurdersvereniging inwoners van Veenendaal helpen met het zoeken naar manieren om energie te besparen. De huurdersvereniging vindt dit erg belangrijk omdat naast huur, energie één van de belangrijkste kostenposten is in een gezin.

De energiecoaches hebben hiervoor middelen aangereikt gekregen waarmee op een leuke, maar effectieve manier gekeken wordt waar energie bespaard kan worden.

De energiecoaches zijn er voor iedereen!

Je kunt als huurder, huiseigenaar, vereniging, commissie, bewonersgroep en dergelijke de energiecoach uitnodigen om gratis advies te komen geven. Dit doe je door te mailen naar energiecoacheshvpvinfo. Kijk voor meer informatie op www.hvpv.info

De diensten van de energiecoaches worden gratis aangeboden door Huurdersvereniging Patrimonium Veenendaal. De energiecoaches kunnen zich legitimeren.

Huurdersvereniging zoekt vrijwilligers

Patrimonium wil, net als iedere andere organisatie met klanten, graag weten hoe zaken beter kunnen. En klanten weten vaak heel goed wat er beter kan en hoe. Ben jij zo’n klant? Kun je vanuit je eigen deskundigheid bijdragen aan goede woningen, een prettige buurt, een veilige leefomgeving en een nóg betere dienstverlening door Patrimonium? Dan is jouw bijdrage bijzonder welkom. Ondersteun de huurdersvereniging, denk en praat mee in een werkgroep of wordt contactpersoon voor een buurt of wijk.

Dus heb je een mening over je huis of je woonomgeving? Wil je je kennis en ervaring delen met anderen? Vind je het leuk om samen te werken? Kun je goed luisteren? En ben je enkele uren inzetbaar of zelfs meer? Geef je dan op als vrijwilliger! Mail voor meer informatie of om je aan te melden als vrijwilliger naar secretarishvpvinfo.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden