Compensatie bij storing

Compensatie bij storing

U heeft recht op financiële compensatie als de warmte (in complexen waarop de Warmtewet van toepassing is) niet naar behoren geleverd is. Het betreft dan een ernstige storing in het stookseizoen (van 1 oktober tot 1 april) en/of bij een maximale buitentemperatuur van 15° C die langer duurt dan een onafgebroken termijn van 4 uur. De warmteleverancier De Corporatie, moet deze storingen publiceren. 

Tot een half jaar na de datum van de melding van de storing kunt u aanspraak maken op compensatie. U dient dit schriftelijk in te dienen bij De Corporatie. 

Compensatieregeling bij storingen

Als een storing van de installatie (cv-ketel en/of boiler) meer dan vier uur, maar minder dan acht uur duurt, is de compensatie € 35,- per aansluiting. Daarna bedraagt de compensatie € 20,- per periode van vier uur. Dit geldt niet voor een storing die wordt veroorzaakt door een leverancier van energie (water, gas en/of elektra) of voor een storing buiten het stookseizoen (van 1 april tot 1 oktober) of bij een buitentemperatuur hoger dan 15° C.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden