Informatie over MIJN PATRIMONIUM

Welkom!

Van harte welkom op de inlogpagina van Mijn Patrimonium. Gemakkelijk, snel en veilig je zaken online regelen! Mijn Patrimonium is uitsluitend bedoeld voor klanten van Patrimonium woonservice om online zaken te kunnen regelen.

Hoe kun je je aanmelden voor Mijn Patrimonium

Met je huurdernummer en verificatiecode kun je inloggen bij Mijn Patrimonium. Als je voor de eerste keer wil inloggen, moet je eerst een account aanmaken. Dan begin je bij: Nieuw? Registreer hier!
Wanneer je geen inloggegevens meer hebt, kun je deze opnieuw aanvragen. 

Voordelen van Mijn Patrimonium

Gemakkelijk, snel en wanneer het jou uitkomt je zaken met ons regelen. Je kunt onder andere de samenstelling van je huur bekijken, facturen inzien en betalen met iDeal, de woningwaarderingspunten inzien of je contactgegevens aanpassen. 

Je gegevens zijn bij ons veilig

Veiligheid van je gegevens staat bij ons voorop. Mijn Patrimonium en het inloggen is daarom zorgvuldig en veilig, volgens de geldende regels, ingericht. Daar kun je op vertrouwen!

Mijn Patrimonium is uitbreiding van onze dienstverlening

Wij breiden onze dienstverlening uit voor onze klanten die digitaal en op hun eigen tijd hun zaken met ons willen regelen. Verder blijven we uiteraard bereikbaar per telefoon en email. Ons kantoor blijft gewoon open, maar we vragen je wel zoveel mogelijk eerst een afspraak met ons te maken.

Vragen of hulp nodig?

Neem dan contact op via ons telefoonnummer 0318-557911 of stuur een e-mail aan klantencommunicatiepatrimoniumnl
Wij helpen je graag op weg. 

Veel succes en gebruiksgemak!