100 Jaar Patrimonium

1918 – 2018: 100 jaar Patrimonium en dat gaan we samen met u vieren

Op 17 oktober bestaat wij 100 jaar. Een prachtige mijlpaal om te laten zien en om te vieren. In De Rijnpost beschrijven we sinds januari elke maand 10 jaar Patrimonium (zie hiernaast bij de downloads). We kijken terug naar waar Patrimonium vandaan komt. Maar 2018 wordt vooral het jaar om vooruit te kijken en de toekomst dichterbij te halen. Daarvoor gaan we allerlei (Veense) activiteiten organiseren. Een belangrijk onderdeel wordt het schrijven van het nieuwe ondernemingsplan 2019-2022. De eerste 4 jaar van de volgende 100 jaar. Dat gaan wij natuurlijk samen met onze huurders doen. Input halen voor de toekomst van Patrimonium bij de mensen waarvoor wij bestaan.

‘Wij dragen samen bij aan fijn wonen van mensen in de Veenendaalse samenleving’

Missie en thema’s
Met de nieuw beschreven missie ‘Wij dragen samen bij aan fijn wonen van mensen in de Veenendaalse samenleving’ gaan wij in 2018 naar onze huurders toe. Over thema’s als betaalbaarheid, woonlastenverlaging, beschikbaarheid woningen, energiebesparing en CO2 neutraal gaan de medewerkers van Patrimonium met haar huurders in gesprek om uiteindelijk het ondernemingsplan en de toekomst van Patrimonium te beschrijven.

Patrimonium komt naar je toe
Trees van Haarst, bestuurder van Patrimonium is samen met medewerkers van Patrimonium bij verschillende huurders op de koffie geweest. Voor wat lekkers bij de koffie werd gezorgd. In gesprek zijn met onze huurders is het belangrijkste vinden wij. Luisteren naar wat jouw ideeën zijn. Jij weet als geen ander wat er leeft in jouw woning, jouw wijk en in Veenendaal. Samen met jou als huurder willen wij zorgen dat ‘fijn wonen in de Veenendaalse samenleving’ mogelijk is en blijft. We hebben veel informatie gekregen van onze huurders en veel geleerd tijdens onze bezoeken bij de huurders.

Nog veel meer activiteiten
Ook nog andere activiteiten hebben in de afgelopen periode plaatsgevonden. We organiseerden onder andere 3 online onderzoeken. Daarnaast gaven we huurders, stakeholders en leveranciers een podium op 26 en 27 juni, we gingen met ze in debat en hebben gestemd over onze toekomst. Ook de jeugd heeft meegedaan. De kinderen van Scoren in de wijk hebben huis aan huis interviews afgenomen. Zij hebben veel input voor ons nieuwe ondernemingsplan opgehaald. En dan als klap op de vuurpijl hebben we natuurlijk ook straks onze echte verjaardag; 17 oktober: 100 jaar Patrimonium. Wat wij dan gaan doen blijft nu nog even een verrassing voor jou.

Trots op ons mooie bedrijf
Kortom we laten zien dat we jarig zijn en trots zijn op ons mooie bedrijf Patrimonium woonservice. We hebben hier nog zeker niet alles benoemd maar we houden u onder andere via digitale nieuwsbrieven, deze website en ons facebook op de hoogte over de voortgang en nieuws. 

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden