100 Jaar Patrimonium

1918 – 2018: 100 jaar Patrimonium

Op 17 oktober vierden wij onze 100 jarige verjaardag. In de ochtend hebben alle medewerkers van Patrimonium taartjes getrakteerd aan ouderen in onze ouderenwoningen.

Daarna hebben we bij 
Hugo’s Pannenkoeken restaurant een feestelijke middag, vooral voor de kinderen, gehad. Daar hebben we samen gespeeld, geleerd, gesport en een lekkere pannenkoek gegeten. Voor de ruim 250 kinderen was een imker en IVN aanwezig met allerlei uit de natuur, we hebben samen gedanst, zij leerden ozobots programmeren, ze deden aan kickboksen en mochten met freestyler Sheriff ook meedoen met freestylen. 

Toen alle feestelijkheden van de middag waren afgesloten hebben we op ons kantoor samen met onze stakeholders en actieve huurders, die dagelijks vrijwilligerswerk verrichten in hun wijken, geproost op 100 jaar Patrimonium. Tijdens deze eeuwborrel blikten we kort terug en hebben we naar de toekomst gekeken. 

We presenteerden onze nieuwe ondernemingsstrategie 2019 – 2022 en lieten een filmpje zien hoe we samen met heel veel van onze huurders en stakeholders tot de inhoud van onze nieuwe ondernemingsstrategie 2019- 2022 zijn gekomen.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden