63 sociale huurappartementen Eiland L - Veenendaal-Oost

Publicatiedatum: 13-04-2021

In Veenendaal-Oost, in het deelplan Veenderij, bouwen wij 63 sociale huurappartementen op eiland L. De appartementen zijn verdeeld over twee gebouwen, op de hoeken van de straten Vogeltjesmarkt/Waagmeester en Vogeltjesmarkt/Groenplaats.

Let op

Wij krijgen veel telefoon over deze nieuwbouwappartementen. Telefonisch kunt u hier niet voor in aanmerking komen. Heeft u belangstelling voor een woning? Bel dan niet met Patrimonium maar:

  1. Schrijf u in bij Huiswaarts.nu
  2. Reageer op de woningen die wij aanbieden op Huiswaarts.nu
 

Er komt in de nieuwe woongebouwen op Eiland L een mengeling van kleinere en grotere appartementen, variërend van 40 m² tot 80 m². De kleinere appartementen zijn op de begane grond, hebben een voordeur aan de kade en achter de woning een berging aan een parkeerhof. De grotere appartementen op de verdiepingen hebben hun voordeur aan een galerij aan de achterkant. Wij verwachten de woningen in november 2021 te kunnen opleveren. 

Vanaf 21 april komen de eerste 21 woningen in de verhuur via huiswaarts.nu en deze website, patrimonium.nl. De overige 42 woningen bieden wij later aan. Hou daarvoor goed de websites van Patrimonium en Huiswaarts in de gaten. De woningen worden alleen toegewezen aan personen of huishoudens die ingeschreven staan bij Huiswaarts.

Alle informatie en de verhuurbrochure vindt u op eiland-l.nl. De verhuurbrochure kunt u ook hier bekijken/downloaden.

 

 

Deel deze pagina