Beperkte openingstijden en dienstverlening door verhuizing, feestdagen en corona

Publicatiedatum: 10-12-2020

18 december: alleen voor spoedeisende zaken bereikbaar

De afgelopen maanden is het kantoor van Patrimonium aan het Boompjesgoed gesloten geweest in verband met groot onderhoud. Na een tijdelijk verblijf aan de Zandstraat, verhuizen wij vrijdag 18 december weer terug naar het Boompjesgoed. Vanwege de verhuizing van ons computersysteem is onze dienstverlening die dag beperkt. Ons advies is daarom over niet spoedeisende zaken contact met ons op te nemen vóór 18 december, of vanaf de maandag erna.

Beperkte openingstijden tijdens de feestdagen

Op de donderdagen 24 en 31 december zijn wij tot 15.30 uur bereikbaar. Op eerste kerstdag (25 december) en nieuwjaardag (1 januari) is ons kantoor gesloten.

Coronamaatregelen

Vanwege de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus is onze dienstverlening beperkt. De meeste medewerkers werken vanuit huis en ons kantoor is niet toegankelijk voor bezoek. Vanzelfsprekend doen we er wel alles aan om huurders die onze hulp nodig hebben, zo goed als mogelijk van dienst te zijn.

Digitaal goed bereikbaar

We zijn digitaal goed bereikbaar via info@patrimonium.nl en Mijn Patrimonium en we verwerken dagelijks alle aanvragen. Veel informatie vindt u op onze website: patrimonium.nl.

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden