Circa 400 bezoekers bij Open Huis Patrimonium woonservice

Publicatiedatum: 14-09-2015

Op zaterdag 12 september organiseerde Patrimonium woonservice een Open Huis tijdens de nationale Dag van het Huren. Tussen 11.00 en 15.00 uur mocht Patrimonium zo’n 400 bezoekers verwelkomen.

Op zaterdag 12 september organiseerde Patrimonium woonservice een Open Huis tijdens de nationale Dag van het Huren. Tussen 11.00 en 15.00 uur mocht Patrimonium zo’n 400 bezoekers verwelkomen. Op de informatiemarkt konden zij zich laten informeren over onder andere de wijkteams, veiligheid, nieuwbouwprojecten, huren, duurzaamheid, onderhoudsprojecten, de huurdersvereniging en de energiecoaches. 

Met een pendeltreintje kon een rondrit worden gemaakt langs (delen van) het woningbezit en onderweg had men de mogelijkheid om een van de aanleunappartementen te bekijken. 

Maar liefst 400 mensen bezochten het Open Huis. ‘Een prachtig aantal’, aldus Piet de Vrije, directeur van Patrimonium woonservice. ‘Het is enorm leuk om mensen te vertellen wat je doet en de mensen te spreken waarvoor je het doet. Het mooie weer werkte ook nog eens goed mee. Al met al wat ons betreft zeker een zeer geslaagde dag!’

Ook de kinderen vermaakten zich opperbest. Zij konden een mooie glittertattoo laten zetten, schilderijtjes maken en springen op het springkussen. 

Deel deze pagina