De Shelter officieel in gebruik genomen

Publicatiedatum: 27-10-2016

Op donderdag 27 oktober 2016 is het gebouw De Shelter in Veenendaal officieel in gebruik genomen. In De Shelter zijn 68 (woon)zorgeenheden, 16 reguliere appartementen en een commerciële ruimte op de begane grond gerealiseerd.

Op bescheiden wijze is op donderdag 27 oktober het gebouw De Shelter aan de Laan der Techniek in Veenendaal officieel in gebruik genomen. Trees van Haarst, directeur-bestuurder van Patrimonium woonservice heette de aanwezige huurders van harte welkom in hun nieuwe woning. Ook dankte zij de architect, de bouwers en alle betrokkenen van de gemeente Veenendaal en Patrimonium woonservice voor hun inspanningen om van De Shelter het warme ‘toevluchtsoord’ te maken dat het nu is.

Met de afronding van De Shelter is Veenendaal een markant gebouw van ruim 11.000 m², verdeeld over acht bouwlagen, rijker. In het gebouw zijn maar liefst 68 (woon)zorgeenheden en 16 appartementen voor de reguliere (sociale) verhuur gerealiseerd. Op de begane grond is een commerciële ruimte beschikbaar voor een of meerdere zorg-gerelateerde partijen. De (woon)zorgeenheden worden verhuurd aan cliënten van zorgorganisaties Kwintes en Abrona.
De 16 reguliere appartementen worden verhuurd door Patrimonium. Deze appartementen beschikken allemaal over een buitenruimte, een individuele fietsenberging en een parkeerplaats op de begane grond.

De Shelter is tot stand gekomen dankzij een samenwerking tussen Patrimonium woonservice, de gemeente Veenendaal en Burgland Projectontwikkeling. Het gebouw is ontworpen door MIES architecten. 

Deel deze pagina