Gevelsteen voor verraste directeur Piet de Vrije

Publicatiedatum: 23-11-2015

Onze directeur Piet de Vrije kreeg afgelopen donderdag een grote verrassing ter gelegenheid van zijn naderend afscheid per 1 januari 2016. 

Op donderdag 19 november was de Vrije gevraagd om de toekomstige bewoners van De Shelter in Veenendaal welkom te heten tijdens een kijkmiddag en hen iets te vertellen over het verloop van de bouw. Dit gebouw wordt naar verwachting in het najaar van 2016 opgeleverd. 

Wat Piet de Vrije niet wist, is dat naast het welkomstwoord aan de nieuwe bewoners, hij een steen mocht inmetselen bij de entree van De Shelter. De eerste paal voor het gebouw werd door hem, samen met de toekomstige bewoners, al geslagen op 6 maart van dit jaar. Met de steen in de gevel is de naam Piet de Vrije ook voor de toekomst verbonden met dit gebouw.

De Shelter staat symbool voor de betrokkenheid van Piet de Vrije bij de huurders van Patrimonium die ook zorg nodig hebben. Wonen met zorg, passende huisvesting en duurzaam bouwen komen in dit gebouw bijeen. De afgelopen 20 jaar heeft Piet de Vrije zich hier vol passie voor ingezet als directeur van Patrimonium woonservice. 

Deel deze pagina