Hennie Nagel genomineerd voor Oog voor Veenendaal Prijs

Publicatiedatum: 17-12-2019

Hennie Nagel, voormalig voorzitter van Huurdersvereniging Patrimonium Veenendaal en bewonerscommissie Engelenburg, is genomineerd voor de Oog voor Veenendaal Prijs. Tijdens een etentje met de bewonerscommissie en de buurtpreventers, werd hij verrast door een bezoek van wethouder Marco Verloop en wijkmanager Scott de Boer. De wethouder vertelde Hennie dat hij één van de genomineerden is voor de Oog voor Veenendaal Prijs omdat hij zich al meer dan 20 jaar als vrijwilliger inzet voor zijn medemens.

Jarenlang was Hennie als voorzitter hét gezicht en de woordvoerder van de huurdersvereniging van Patrimonium. Daarnaast was hij voorzitter van bewonerscommissie De Grote Pekken die later bewonerscommissie Engelenburg werd. Enkele weken geleden droeg hij de voorzittershamer van de huurdersvereniging over aan Jan van Beek, maar als vice-voorzitter blijft Hennie actief voor de huurders van Patrimonium. Het voorzitterschap van de bewonerscommissie heeft hij ingeruild voor de functie van penningmeester.

Bovendien is Hennie actief als energiecoach en tijdens evenementen zet hij zich in als verkeersregelaar. Dankzij zijn tomeloze en belangeloze inzet is Hennie — wat Patrimonium betreft volkomen verdiend — genomineerd voor de Oog voor Veenendaal Prijs. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente, op 2 januari 2020, maakt de gemeente bekend aan wie de prijs wordt toegekend.

Deel deze pagina