Leefbaarheidsonderzoek

Publicatiedatum: 23-09-2021

 

Hoe ervaart u het wonen en leven in uw buurt? Om een goed beeld te krijgen van de leefbaarheid in de verschillende wijken en buurten, doet Patrimonium, samen met de Veenendaalse Woningstichting en de gemeente Veenendaal een groot leefbaarheidsonderzoek. De mening en ervaringen van de inwoners van Veenendaal zijn belangrijk. De resultaten uit het onderzoek geven ons waardevolle informatie voor bestaande en nieuwe plannen.

Het onderzoek

Het onderzoek wordt gedaan door onderzoeksbureau Research 2Evolve en bestaat uit een vragenlijst met vragen over wonen, voorzieningen, overlast, veiligheid en meedoen.
Bijvoorbeeld: Woont u prettig in uw buurt? Voelt u zich er veilig? Bent u actief in uw buurt of juist niet? Ervaart u overlast? En: zijn er genoeg voorzieningen, zoals scholen, sport, winkels en openbaar vervoer?

Meedoen aan het onderzoek

Hoe meer mensen meedoen, hoe beter we weten wat er speelt. Heeft u geen uitnodiging per post ontvangen en wilt u wel meedoen aan het onderzoek, ga dan naar www.veenendaal.nl/leefbaarheidsonderzoek.

 

Deel deze pagina