Nieuwe openingstijden Patrimonium

Publicatiedatum: 22-08-2018

Met ingang van 3 september 2018 is ons kantoor van maandag t/m vrijdag open van 8.00 tot 12.00 uur. Bezoekers kunnen dan binnenlopen voor bijvoorbeeld vragen, informatie of voor een pinbetaling. Vanaf 12.00 uur ontvangen wij bezoekers graag op afspraak. Zo kunnen onze klanten erop rekenen dat wij voldoende tijd en aandacht hebben voor het doel van hun bezoek. Wel zijn wij de hele dag telefonisch en per e-mail bereikbaar en voor spoedeisende zaken 24 uur per dag.  

Steeds meer online en op afspraak  
Onze samenleving raakt er steeds meer aan gewend om via internet te communiceren en zaken te regelen. Dat is de reden waarom wij ons kantoor ’s middags niet meer open houden. Wel zijn wij bereikbaar per telefoon, e-mail en via patrimonium.nl. Door de digitale dienstverlening steeds verder uit te breiden en te verbeteren, bieden wij onze klanten de mogelijkheid om op ieder gewenst moment hun zaken met ons te regelen.  

Wij begrijpen dat niet iedereen ervoor kiest om de digitale route te gebruiken. Met klanten die het op prijs stellen om een medewerker van Patrimonium te spreken maken wij graag een afspraak.  

Deel deze pagina