Onderzoek Klanttevredenheid Woning en Woonomgeving

Publicatiedatum: 21-05-2021

 

Wat huurders vinden van hun woning en woonomgeving is voor Patrimonium heel belangrijk. Wij zijn er immers voor u. Niet voor niets stellen wij met deze drie doelen in onze ondernemingsstrategie u als huurder centraal:

  • Betaalbare en passende woningen voor onze huurders
  • Fijne woonomgeving voor onze huurders
  • Klaarstaan voor onze huurders

Om ons werk zo goed mogelijk te kunnen doen, meten we regelmatig hoe tevreden onze huurders zijn. Daarmee krijgen wij belangrijke informatie over hoe u de woningen en de woonomgeving ervaart. En met die informatie kunnen wij verbeteringen doorvoeren die u belangrijk vindt.

Alle huurders waarvan wij een e-mailadres hebben, kregen op 21 mei een bericht van ons met de vraag om een vragenlijst in te vullen. We hopen dat veel huurders dat willen doen! Als aardigheidje hebben wij voor iedere 100e deelnemer een cadeaubon van € 25 klaarliggen. We informeren u later over de resultaten van de enquête voor uw woning of woongebouw. Natuurlijk zijn deze helemaal anoniem.

Heeft u nog vragen? Of heeft u geen vragenlijst ontvangen en wilt u wel meedoen? Neem dan gerust contact op met ons Klant Contact Centrum via e-mail: infopatrimoniumnl.

Mogen we rekenen op uw deelname?

 

Deel deze pagina