Oog voor Veenendaal Prijs voor Hennie Nagel

Publicatiedatum: 02-01-2020

"Met je persoonlijkheid en je authenticiteit, je oprechtheid, precies zoals je bent, weet je veel te bereiken." Burgemeester Gert-Jan Kats was er vanavond glashelder over waarom Hennie Nagel, tot voor kort nog voorzitter van de huurdersvereniging van Patrimonium, dit jaar de winnaar is van de Oog voor Veenendaal Prijs.

Bekijk de prijsuitreiking hier op Facebook

"Hennie, je zet je al meer dan twintig jaar in voor je buurt, voor je wijk en voor je stad. Je weet met je persoonlijkheid en je authenticiteit, je oprechtheid, precies zoals je bent, veel te bereiken. Je hebt de huurdersvereniging van Patrimonium woonservice een gezicht gegeven. Je was vaak aanwezig bij allerlei activiteiten en bijeenkomsten om voor de huurdersbelangen op te komen. Je liet je informeren en wilde weten wat er speelt in Veenendaal."

"Dit jaar gaf jij je stokje door als voorzitter van de huurdersvereniging van Patrimonium en als voorzitter van de bewonerscommissie Engelenburg. Deze twee functies voerde jij ontzettend lang uit. Voor jouw opvolgers is het een hele taak om jou te evenaren. Hennie, je bent een rolmodel, je inspireert en motiveert inwoners van Veenendaal om ook een bijdrage te leveren aan hun stad, wijk en buurt. Je bent een veelzijdig man. Want we zien je ook tijdens diverse evenementen in Veenendaal, je bent energiecoach en adviseur voor het verduurzamen van Veenendaal."

"Namens het hele college, het hele gemeentebestuur, feliciteer ik je van harte met deze Oog voor Veenendaal Prijs", zei de burgemeester. "Je bent een terechte winnaar!"

Patrimonium sluit zich daar volkomen bij aan!

 

Deel deze pagina