Resultaten tweede digitale onderzoek bekend

Publicatiedatum: 19-04-2018

Aan de hand van 5 digitale onderzoeken vragen wij aan onze huurders hun wensen en meningen over de toekomstige koers van Patrimonium. De 2e van de 5 onderzoeken is nu afgesloten. 815 huurders hebben hieraan meegedaan. Wij danken u daarvoor heel hartelijk! In de samenvatting leest u de resultaten van het 2e digitale onderzoek en waar u als huurders prioriteit aan geeft. 

Op 23 april tot en met 12 mei 2018 wordt het derde digitale onderzoek verzonden. We gaan dan verder de verdieping in op bepaalde thema’s. Wij sturen de uitnodiging om deel te nemen aan het derde onderzoek aan alle huurders waar wij een mailadres van hebben. 

Wat doen we uiteindelijke met de resultaten?

Wij halen de resultaten op om inhoud te geven aan ons nieuwe ondernemingsplan 2019-2022. Wij willen dat samen met u als huurders doen omdat u als geen ander weet wat er leeft in uw woning, uw wijk en in Veenendaal. Met u willen wij blijven zorgen dat ‘fijn wonen in de Veenendaalse samenleving mogelijk is’.

Heeft u, als huurder, voor het derde digitale onderzoek geen uitnodiging ontvangen om deel te nemen en wilt u in de toekomst wel graag meedoen? Geef dan uw mailadres aan ons door via ‘Mijn Patrimonium’. Dan vragen wij u de volgende keer ook om uw mening te geven.

Naast de wensen en ideeën van onze huurders halen wij ook de wensen en ideeën op bij de gemeente, de huurdersvereniging en andere stakeholders.

Deel deze pagina