Schrijverspark feestelijk geopend

Publicatiedatum: 06-10-2016

Op woensdag 5 oktober is het Schrijverspark feestelijk geopend: een prachtig nieuw complex met 71 appartementen midden in het centrum van Veenendaal.

In het bijzijn van de nieuwe bewoners, wethouders Arianne Hollander (Ruimtelijke Ontwikkeling) en Marieke Overduin (Volkshuisvesting), Trees van Haarst, directeur-bestuurder van Patrimonium woonservice en alle betrokkenen werd de eerste steen van het oorspronkelijke flatgebouw onthuld. Deze steen, die in eerste instantie in 1962 werd gelegd door de toenmalige burgemeester van Veenendaal, de heer Mr. Dr. J. Hazenberg, is bij de sloop veilig gesteld en heeft nu een nieuwe plek verworven in het moderne Schrijverspark.

Met de onthulling van de steen werd het Schrijverspark officieel in gebruik genomen. 71 huurders en hun gezinnen kunnen beginnen aan een toekomst in hun nieuwe woning.

In het Schrijverspark zijn verschillende typen appartementen gebouwd. Dit biedt huurders een ruime keuzemogelijkheid. Het complex is duurzaam gebouwd en zeer energiezuinig. Hoge  warmteweerstanden (isolatie) en triple beglazing leiden tot een laag warmteverlies en comfortabele  appartementen. Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats.
Het gebouw is tot stand gekomen in samenwerking met de provincie Utrecht en de gemeente Veenendaal.
 

Deel deze pagina