Wij vragen uw mening over onze toekomst

Publicatiedatum: 14-02-2018

Wij gaan dit jaar ons nieuwe ondernemingsplan 2019-2022 schrijven. Dat doen wij samen met onze huurders. Luisteren naar wat hun ideeën zijn. Zij weten als geen ander wat er leeft in hun woning, hun wijken en in Veenendaal. Met hen willen wij zorgen dat ‘fijn wonen in de Veenendaalse samenleving’ mogelijk is”. 

Vandaag hebben wij via de mail aan ruim 3700 huurders gevraagd hun mening via een kort online onderzoek aan ons te geven. Wat moet Patrimonium vooral wel en niet doen in Veenendaal? 

Dit willen we dit jaar 4 keer doen. Bij elk nieuw onderzoek koppelen we de resultaten van het voorgaande onderzoek direct terug. Niemand is verplicht aan alle 4 de onderzoeken mee te doen, deelname is geheel vrijblijvend. De resultaten worden telkens anoniem verwerkt.

Naast de wensen en ideeën van onze huurders halen wij ook de wensen en ideeën op bij de gemeente, de huurdersvereniging en andere stakeholders.

Heeft u, als huurder, geen uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan dit onderzoek en u wilt in de toekomst wel graag meedoen? Geef dan uw mailadres aan ons door. Dan vragen wij u de volgende keer ook om uw mening te geven.

Deel deze pagina