Winnaar mailadressen-actie bekend

Publicatiedatum: 09-11-2015

De afgelopen weken hebben we alle huurders gevraagd om hun mailadres aan ons door te geven. Degenen die dit voor 1 november deden, maakten kans op een iPad mini.

De afgelopen weken hebben we alle huurders gevraagd om hun mailadres aan ons door te geven. De komende tijd kunnen we dan geleidelijk een groot deel van de post vervangen door e-mails. Dat is niet alleen goedkoper, maar ook beter voor het milieu.

Degenen die voor 1 november hun mailadres aan ons doorgaven, maakten kans op een iPad mini. Er werd in grote getale gehoor gegeven aan onze oproep: ruim 2.000 mailadressen werden doorgegeven via de website. Heel hartelijk dank daarvoor!

Uit al die adressen hebben we één winnaar van de iPad mini mogen trekken. Hans Goorhuis, manager Wonen van Patrimonium woonservice, prikte geblinddoekt de winnaar uit de lange lijst van inzenders. De heer Stenveld bleek de gelukkige en kreeg de iPad mini uitgereikt. Van harte gefeliciteerd!

Heb je je mailadres nog niet doorgegeven?
Dit kan alsnog. Op de homepage kun je je huurdernummer en mailadres snel en eenvoudig invullen. De mailadressen worden uiteraard alleen gebruikt door Patrimonium om je te informeren over onderwerpen die voor jou als huurder van belang zijn.

Deel deze pagina