Woningen Nova Zembla opgeleverd en volledig verhuurd

Publicatiedatum: 26-05-2015

In de wijk Dragonder-Noord, aan de Petrus Planciusstraat, zijn alle woningen van het nieuwbouwproject Nova Zembla opgeleverd. Patrimonium woonservice heeft hier in totaal 18 eengezinswoningen laten bouwen voor haar huurders.

In de wijk Dragonder-Noord, aan de Petrus Planciusstraat, zijn alle woningen van het nieuwbouwproject Nova Zembla opgeleverd. 

Patrimonium woonservice heeft hier in totaal 18 eengezinswoningen laten bouwen voor haar huurders. Hoewel in eerste instantie de verwachting was dat de woningen rond de zomervakantie van 2015 opgeleverd zouden worden, zijn de huurders inmiddels al in het trotse bezit van de sleutels. 

De 18 woningen van Patrimonium bestaan uit 14 tussenwoningen in de sociale huursector en 4 hoekwoningen in de vrije sector. Alle woningen hebben 3 slaapkamers, een zolderruimte en een voor- en achtertuin. In zeer korte tijd waren alle woningen verhuurd. 

Ook de koopwoningen in deze nieuwbouwwijk zijn inmiddels allemaal verkocht. Kortom, een zeer geslaagd project, met woningen die goed aansluiten bij de vraag van huurders en kopers!

De woningen zijn ontwikkeld door Ingenious Vastgoed en gebouwd door Burgland Bouw B.V.

Deel deze pagina